xiao Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam, wiec tak, jestem swiezo po zaintstalowaniu windowsa [ WIN98SE + Update + Net ] sciagnełem Free Download Managera, instaluje i na przy koncu istanalacji mam komunikat: Unable to execute file: c:\Program Files\Free Dwonload Manager\fdm.exe CreateProcess failed; code 1157 Jeden z plików bibliotek potrzebnych do uruchomienia tej aplikacji nie może zostać znaleziony. Ok przy prubie uruchomienia wyskakuje bląd: Odnalezienie wymaganego pliku .DLL MSVCP60.DLL bylo niemozliwe. Dziwi mnie fakt ze swiezy system i odrazu jakies problemy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 To jest tylko Windows :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiao Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ajt^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ok przy prubie uruchomienia wyskakuje bląd: Odnalezienie wymaganego pliku .DLL MSVCP60.DLL bylo niemozliwe. 1378427[/snapback] http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...