fipa Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie mogę jej przeflashować. Wyskakuje komunikat, że "File doe's not exit" czy coś takiego. Nie pamiętam dokładnie bo to było u kolegi. Co poradzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Zajrzyj TUTAJ Tu jest opisana cała procedura zmiany biosu i jest programik zmieniający(biosy też) Ale najnowszy bios do ściągnięcia jest TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 dlaczego komp mi się wiesza kiedy zwiększam FSB powyżej 133/133 mam procek athlona 1800 256 DDR Poradzcie PLEASE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jedyna sensowna porada (chyba) jest kupno nowej plytki ktora jest przystaosowana do podkrecania bo jak pewnie wiesz k7s5a nie jest przodownikiem w tej dziedzinie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jaką bys mi poradził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jaką bys mi poradził moze Soltek SL-75DRV5 MSI KT3 Ultra2 a zreszta jak czcesz sie dokladniej dowiedziec to se poczytaj tweakowe recenzje tam sie dowiesz co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mi chodzi xp 1,6+ na fsb 150 na k7s5a i 0 problemu rock stable nieresetowalem kompa od 2 tygodni na windowsie 2000 jako brama internetowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Cheeppo bios i można na K7S5A rożnie rzeczy ustawić nawet 200/200 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Cheeppo bios i można na K7S5A rożnie rzeczy ustawić nawet 200/200 :twisted:Na przyklad jakie rzeczy? Bo chyba nie masz na mysli durona 1gh 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...