Skocz do zawartości
victor89

Co Lepsze Pod Względem Wydajnościowym I O/c ?pilne

Rekomendowane odpowiedzi

Przedewszystkim chodzi mi o wydajnośc... na prockach na 100% odblokuje mnożniki i na dzieńdobry podam FSB 200.. ile dalej pójdą to już od nich zależy.. ale właśnie.. który będzie lepszy (wydajniejszy) :)

Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy mial kiedys TB 1ghz na fsb 100mhz (byly tez na 133...) i bez problemu szedl na fsb 133 co dawalo zawrotne 1330mhz :] a to jest juz wydajnowsc porownywalna z axp 1500+ lub 1600+. Morgany mial kres swoich mozliwosci wlasnie w okolicach 1300 1350mhz i do 1400 bardzo nielicznym udalo sie dobic. Wiec ja bym na twoim miejscu bez zastanowienia bral tb nie tylko zw. na to, ze mozna go podkrecic, ale dlatego, ze jest o wiele wydajniejszy od morgana i pewnie w niektorych testach tb 1.0 kopie dupsko morganowi 1.3 ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moragn o tej prędkości marny oc a ten thunderbird jeszcze te 300 mhz pójdzie i będzie szybszy od morgana .......

1378710[/snapback]

czyli brać thunderbirda? Jeżeli mówisz że pójdzie ok. 300mhz więcej to... mogęgo ustawić na 6x217 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może warto pomyśleć nad Duronem 1400MHz?? Bo z tego co mi siez daje to włąśnie chcesz coś takiego kupić po niskiej cenie...

1379216[/snapback]

za 100zł? Jak mi takiego znajdziesz to odrazu kupię :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 2 oferty:

1. Duron Morgan OEM 1300mhz za 90zł

2. Athlon Thunderbird OEM 1000mhz również za 90zł

Skłaniam się w stronę Athlona, jednak chcę być na 100% pewien swojego wyboru

1379987[/snapback]

Jak chcesz to za 110 moge puscic ci mojego durona ma zablokowany mnoznik i ogolnie nic sie nie da w nim odblokowac ale smiga przy odpowiednim napieciu wysoko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi