kirkris Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam problem, chcę zainstalować na dysku SATA Win XP ale drivery na SATA do mojej płyty mają >2 MB przez co nie mieszczą się na dyskietce. Przy instalacji jedyna opcja dla driverów to dyskietka A więc nie moge ich zainstalować Co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nt lite i zscalić z instalką xp :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 cześć, - dawniej w takim przypadku stosowałem Cd-rom ze sterownikami z emulacja a:\, potrzebny tylko były dwa napedy cd-rom. - czy to zadziała pod instlka XP, nie wiem. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...