lukaszmigdalek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam. Jeśli taki temat już był, to bardzo przepraszam. No więc mam problem, z chłodzeniem zasilacza i karty graficznej GF2 MX 400 (dzięki bogu że ten od procka działa :) ) i zasilacza.Wiatraki się wogule nie poruszają (a się ruszały), wszystko jest po podłanczane, a komputer już niestety niejest na gwarancji. Tak, rozmontowałem zasilacz, ponieważ wiatraki z zasilacza coraz wolniej działały (i było coraz cieplejcze powietże), a karte graficzną pożyczyłem kumplowi, bo niemiał obrazu, i chciał wiedzieć czy to monitor, czy karta graficzna. Czy ktoś y mógł mi pomóc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 tak weź je oba nasmaruj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmigdalek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Może być olej kuchenny ? Smaru itp niemam przysobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 niczym spozywczym, kumpel smalcu uzył i potem mu z kompa jechalo nieprzyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja prawie rok temu nasmarowałem wentyl w zasilaczu w 2 kompie, wentyl niestartował i sie krecił słabiutko. Dałem mu kilka kropelek oleju do wspomagania kierownicy i wiatrak pusciłem na 5V i działa do dzis jakies 16h dziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmigdalek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witajcie. Wielkie dzięki, nasmarowałem olejem kuchennym wietraczek od mojego GF2 mx 400 i działa, a chłodzenie w zasilaczu mam chyba zrąbanem chyba będzie tża kupić nowy :( Wielkie dzięki. (teraz spokojnie moge podkrecac moje GF2 :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 człowieku żadnym olejem kuchennym. Stężeje ci i zobaczysz !! od tego są specjalne oleje do maszyn prezycyjnych pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ups. mam kujawski w 1/2 wentyli :lol: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...