skorup Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Usunąłem z dysku dziadostwo Danger:Spyware które zmieniło mi tapete i zablokowało prawy przycisk myszy, już jest wszystko ok tyle że nie mogę przywrócić przeźroczystego tła ikona na pulpicie:-( Takie mam ustawienia: użyj cieni dla etykiet pulpitu - włączone zablokuj elementy sieci web na pulpicie - odznaczone czego jeszcze moge spróbować żeby pozbyć sie tła ikon? może wystarczy zmienić jakiś wpis w rejestrze? z góry dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Prawym Moj komputer --> Zaawansowane --> Wydajnosc --> Uzyj cieni dla etykiet ikon pulpitu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorup Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 dzięki za odpowiedź ale mam to włączone i nic z tego :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzeyeq Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 dzięki za odpowiedź ale mam to włączone i nic z tego :sad: 1379262[/snapback] Spróbuj zmodyfikować rejestr- zerknij na FAQ modyfikacje rejestru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 no ja też mam podobny problem tylko jakoś nie moge znaleźć rozwiązania... może ktoś mnie na kierować na to gdzie to może leżeć w rejestrze...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...