siwyyy Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jak w temacie... Pytam was znawców i speców :razz: czy warto wydać ok.100zł za tą karte B) czy lepiej zostawić troszke grosza w kieszeni i kupić tą karte... B) Przeczytałem już wątki o tych kartach ale one więcej gmatwaja niż wyjaśniają :mur: . Bardzo proszę o pomoc w wyborze... Ps. czemu takie karty??? -chodzi mi o VIVO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Nie warto dopłacać, bierz 9550. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 9550 @ 9600 i proszte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyyy Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ok. dzięki za odpowiedzi... Jak napisałem chodzi mi o VIVO i dlatego zmieniam a jak będzie się miała wydajność do mojej obecnej GF FX5500... Wzrośnie a może spadnie... dodam że karta to pixelview. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ok. dzięki za odpowiedzi... Jak napisałem chodzi mi o VIVO i dlatego zmieniam a jak będzie się miała wydajność do mojej obecnej GF FX5500... Wzrośnie a może spadnie... dodam że karta to pixelview. 1378894[/snapback] Jezeli chodzi Ci o VIVO to po co sie martwisz o wydajnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyyy Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jezeli chodzi Ci o VIVO to po co sie martwisz o wydajnosc ? 1378970[/snapback] To tak na marginesie... wydaje mi się jednak że wydajność będzie porównywalna i zależeć będzie od stopnia podkręcenia a z rodeona chyba więcej wykręce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyyy Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jeszcze jedno, z tego co wyczytałem na tym forum o kartach to jeśli chodzi o tanie karty to nie opłaca się kupować 256MB tylko 128 a jak jest w przypadku tej karty HIS 9550 którą mi doradziliście??? Nie pakować się w 256MB??? czy to też będzie zbędne wydanie kilku dych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 calkowicie zbedne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jeszcze jedno, z tego co wyczytałem na tym forum o kartach to jeśli chodzi o tanie karty to nie opłaca się kupować 256MB tylko 128 a jak jest w przypadku tej karty HIS 9550 którą mi doradziliście??? Nie pakować się w 256MB??? czy to też będzie zbędne wydanie kilku dych... 1379134[/snapback] Nie ma sensu bo i tak nie pograsz w wiekszej rozdzeilczosci no i potencjal oc spada ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...