Trendzik Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 czy opłaca się zmieniać Pentagrama QC-80Cu na QVC-100 Cu + ?? Może zamiast tego lepiej wybrać Thermalright Si-97 ?? Choć słyszłaem ze są z nim problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Co do Thermalright Si-97 miałem go kupić ale jest tylko pod soket A, a mam zamiar przed wakacjami kupic procesor pod inny soket i co wtedy??? nowy coller?. Na alegro Thermalright Si-97 jest za 159 + jakis 90 mm wentylator to z przesylka wyjdzie 200 zl bez sensu. Chciałem kupić QVC-100 Cu + ale ta nowa wersja jest z 611 na 692 g ciezsza i jak jest na standardowa zapinke to strach.Czekam na jakies nowe testy , lub recenzje ale nigdzie jeszcze nic niema na temat nowych pentagramów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) będziesz mieć 2 stopnie mniej .nie opłaca się Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zariro Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Tak się zastanawiam, że jak masz kasę na Thermaright, to możesz troche dorzucić(np ze sprzedaży twojego pentagrama) i zafundować sobie Zalmana / cena na Allegro / Ale tak ogólnie, to przemyśl sobie dokładnie sprawę, bo nawet P100Cu+ to spory wydatek, a rezultaty będą raczej średniozadowalające (różnica na max 4-5st., a może nawet to nie). Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez zariro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...