DeXX^ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Jak macie chwilkę czasu to oceńcie stronkę: www.gryakcji.com Na razie jest mało materiałów, ale staramy się i piszemy je Jeszcze niektóre rzeczy są do poprawienia, ale mi chodzi raczej o ogólną ocenę btw: piszę tutaj, ponieważ to podforum o grach, mam nadzieję ze moderatorzy beda wyrozumiali :) ps. zapraszam na kanał irc #gryakcji w sieci Quakenet (idle plz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja powiem tak... -nie ten dzial (od tego sa prezentacje) btw. strona strasznie 'biedna' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zglosiliscie to chociaz do moderacji czy tylko tak 4fun sie tu udzielacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Dokladnie . Dzieki za zgloszenie . A kolega niech poczyta regulamin . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zaloginacja się w foxie rozjeżdża. Reszta obleci. Trochę zgniłozielony ten zielony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Szukanie tez się rozłazi w FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Mi się tam nic w FF nie rozłazi, a ten zielony całkiem fajny jest ogólnie podoba mi się stronka kolorystycznie i wogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Mi się tam nic w FF nie rozłazi, a ten zielony całkiem fajny jest ogólnie podoba mi się stronka kolorystycznie i wogóle. 1384262[/snapback] Albo masz zepsuty FF :) albo nie widzialeś jak wyglada to pod IE i Operą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Wydawalo mi się ze layout znajdowal sie na Digart, ale tam byl jakis lepszy. Tu bida z nedza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Albo masz zepsuty FF :) albo nie widzialeś jak wyglada to pod IE i Operą. 1384898[/snapback] Może masz rację ale ja tam nic takigo nie widze, być może jestem ślepy :D Jak kcesz moge ci wyśłać screena na Tlena :P, albo na maila. Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Stronak troche biedna ale ogolnie moze byc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 W Firefox'ie część BUTTONY nie jest równo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zauwaz ze w tym layout'cie rowno są tylko przyciski na topie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zauwaz ze w tym layout'cie rowno są tylko przyciski na topie ;] 1390160[/snapback] Też fakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...