iver87 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Witam Chcem kupić słuchawki do 100 zł do mp3 playera creative , bedę ich głownie używał podczas jazdy na rowerze czy gry w basketa. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46510489 Co uważacie o tym modelu ?? Co innego mozecie mi polecić do tej ceny?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) przereklamowane, za maly zakres czestotliwosci jak dla mnie brak sprzetowego podbicia basow, bleee wybral bym te panasonic: http://panasonic.pl/oferta.php?prod=1337 - byc moze niedlugo sobie takie sprawie, ale to juz nie ode mnie zalezy ;) A ja sam mam takie, wczesniejsza wersja byla bez regulatora glosnosci: http://www.consumer.philips.com/consumer/c..._00_PL_CONSUMER Jak dla mnei zaczynaja byc niewystarczajace, jak tak dalej pojdzie to bede chyab nosil soobwufery zamaist sluchawek ;) Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez ziupo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a z ofert allegro co moglibyście mi polecić do 100 zł Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) chyba kupie te co o nich sądzicie opłaca się wydać na nie tyle kasy??SONY MDR EX81 Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez iver87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jedne z lepszych ponoc sluchawek, jesli idzie o jakosc dzwieku. Wez jednak pod uwage, ze dosc mocno izoluja od dzwiekow otoczenia - to moze w pewnych sytuacjach przeszkadzac. Poza tym sa to sluchawki wkladane do kanalu usznego i nie kazdemu beda pasowac. Warto o tym pamietac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Koss Porta pro. ew. sporta pro. nie kupuj panasoniców. jak pchełki, to wysokie modele sony, albo sennheisery. fajne są soniacze mdr-a44l(chyba tak to było) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 No jak kolega chce uprawiać czynnie sport i jednocześnie nosić słuchawki, to wybór jest ograniczony - takie Sennheisery douszne typu MX400 czy MX500 będą wypadać z uszu jak większość typowych dousznych. Słuchawki wkładane do kanału usznego czyli głębiej mogą się lepiej sprawdzić. Wiele zależy też od preferencji muzycznych i wymagań co do równowagi tonalnej (lub jej braku dla wielbicieli mocno basowego brzmienia ;-)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 "przereklamowane, za maly zakres czestotliwosci jak dla mnie brak sprzetowego podbicia basow, bleee " player mp3 i tak nie ma wieskzego zakresu niz tamte sluchawki ;P wiec nie pier... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 to zalezy jaki masz odtwarzacz mp3 :/ pozatym sprzetowe podpicie basow jest niezalezne od odtwarzacza :/ PS: Sam nie pier*** :_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...