starykot Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Czy da mi jakieś lepsze efekty w chlodzeniu, jak między p4 a radiator wsadze dobrze oszlifowaną blaszke miedzianą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_J Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Moim zdaniem nie, a może nawet pogorszyć sam sprawdzałem na rużnych elemnetach (k. graficzna, procesor) a miałem płytkę z miedzi 40X40X4 mm o wadze ok 60 g. Odradzam z pewnością nic nie pomorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) No szkoda szkoda. Ja mam p4 1.8 i cooler box cały z aluminium, nawet styk prockiem z aluminium, strasznie chałasuje, a wiatrak kręci się coraz wolniej. Chyba wywale ten wiatrak, zostawie radiator, i dam zwykły wiatrak 80x80, tylko musze pokombinować z założeniem radiatora. EDIT: Już jest cisza. Wywaliłemstandarodowy wentylator,zostawiłam radiator i dałem na niego 60x60, a na niego jeszcze 80x80, do 80 mam przełąćznik na panlu budowy, więc 60 chodzi cały czas cichutko, a podczas gier ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m 80 :lol: I jest cisza !! !! !! Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez starykot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...