fr4 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Co sadzicie na jej temat? prosze o ocene :) http://www.fra.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Schludna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Nawet fajne 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a moja przeglądarka twierdzi: "Nie moge sie polaczyc z SQL." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Coś do poprawki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Moja także twierdziła -> "Nie moge sie polaczyc z SQL." Za drugim razem wjechała :> Sajcik niczego sobie, pisarzu :D Dobrej weny zyczę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusio Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 41 KB logo to dla mnie za duzo ;) a wiec moje notowania 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Trzeba moeć odwagę, by publikować swoje wiersze... DUŻY + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 I to takie ładne :rolleyes: Ahh ta miłość :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a moja przeglądarka twierdzi: "Nie moge sie polaczyc z SQL." 8O a to dziwne bo moja stronka nie kozysta w ogóle z SQL... Wisi nawet na serverku, ktory go nie obsluguje wiec nie wiem co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 logo/banner trochę mniejszy i obleci. 40 kb to dla niektórych dużo (na szczęście już nie mam mdmu :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...