boniek_pl Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Przymierzam sie do wymiany karty dzwiekowej w kompie i nawet upatrzylem sobie potencjalnych kandydatow: Audiotrak Prodigy 7.1 LT Hercules GameSorround Fortissimo IV albo Terratec DMX 6fire LT/ Aureon Space(tyle tylko ze w pl to tego dostac nie idzie :P ) ceny dwoch pierwszych sa identyczne kwestia tego ktora z nich oferuje lepszy support (stery, dzialanie do linuxem) no i dzwiek oczywiscie (zalezy mi na wyjsciach analogowych glownie - sluchawki sennheiser 570). Zastosowanie filmy, muzyka, troche gier. Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez boniek_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Hercules Fortissimo 3 lub 4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Herc jest spoko ( ale nie wiem czy stery sa, az tak super ) . Natomiast Audiotrak tez zebrala niezle noty za to karte . POczytaj recki zagranica i bedziesz wiedzial . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) poczytalem troche i jedynym szlusznym wyborem wydaje sie audiotrak ze wzgeldu na ich ciagle ulepszane sterowniki - bo te karty tak naprawde to praktycznie ten sam sprzet , mozna nawet aureona space przeflaszowac na prodigy 7.1 bo fizycznie sa identyczne :P (herc wydaje sie nie miec wzmacniacza sluchawkowego - nie to ze audiotrak ma cos niesamowitego ale lepsze to niz nic tym bardziej ze mnie nie stac na nic lepszego na razie). dzieki za pomoc. Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez boniek_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No widzisz, specjlanie czekalem na to co napiszesz :) . I jak mozesz daj znac jak to dziala . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Herc jest spoko ( ale nie wiem czy stery sa, az tak super ) . Natomiast Audiotrak tez zebrala niezle noty za to karte . POczytaj recki zagranica i bedziesz wiedzial . 1380539[/snapback] Co Ty chcesz od sterow. Moim zdaniem jedne z najlepszych sterow do dzwiekowek jak nie najlepsze. Wszystko w jednym panelu i multi opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wymien mi te multum opcji ??? . Nie maja wsparcia Asio na pytanie czemu, kolesie sie migaja . Ale ogolnie karty bardzo dobre . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...