Skocz do zawartości
boniek_pl

Karta Dzwiekowa - Pomoc W Wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam sie do wymiany karty dzwiekowej w kompie i nawet upatrzylem sobie potencjalnych kandydatow:

Audiotrak Prodigy 7.1 LT

Hercules GameSorround Fortissimo IV

albo Terratec DMX 6fire LT/ Aureon Space(tyle tylko ze w pl to tego dostac nie idzie :P )

ceny dwoch pierwszych sa identyczne kwestia tego ktora z nich oferuje lepszy support (stery, dzialanie do linuxem) no i dzwiek oczywiscie (zalezy mi na wyjsciach analogowych glownie - sluchawki sennheiser 570). Zastosowanie filmy, muzyka, troche gier.

Edytowane przez boniek_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytalem troche i jedynym szlusznym wyborem wydaje sie audiotrak ze wzgeldu na ich ciagle ulepszane sterowniki - bo te karty tak naprawde to praktycznie ten sam sprzet , mozna nawet aureona space przeflaszowac na prodigy 7.1 bo fizycznie sa identyczne :P (herc wydaje sie nie miec wzmacniacza sluchawkowego - nie to ze audiotrak ma cos niesamowitego ale lepsze to niz nic tym bardziej ze mnie nie stac na nic lepszego na razie). dzieki za pomoc.

Edytowane przez boniek_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Herc jest spoko ( ale nie wiem czy stery sa, az tak super ) .

Natomiast Audiotrak tez zebrala niezle noty za to karte .

POczytaj recki zagranica i bedziesz wiedzial .

1380539[/snapback]

Co Ty chcesz od sterow. Moim zdaniem jedne z najlepszych sterow do dzwiekowek jak nie najlepsze.

Wszystko w jednym panelu i multi opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi