Jeditte Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Witam! Tutaj będę zamieszczał linki do tematów ciekawych modów userów tweaka. Proszę o niewypowiadanie się w tym temacie. LEGENDA: BT - Big Tower MT - Midi Tower Mi - Mini NB - Laptop De - Desktop AC - chłodzne powietrzem WC - woda CO - ciekawe okno K - Katoda / światełko WU - Warte uwagi BN - Orginalne :) A Add_ek De AC K WU Desktop + Doniczka + ...różne Takie Abram BT Mój Bigtower Mod aerial MT WC K WU Windforce Rev 2.0 B Bruce BT Projekt - Pralka Blackout Orac Po Polsku 2 C D Dziuby BT AC K WU CO Big Tower Modyfikacja E F FlaY MT AC Case Modding G H HugoZak Big Tower Mod I IGI BT AC CO K Lightning Mod J Jeditte BT AC CO K Jeditte's mod K Kedzil BT WC K Big Tower - Moja Nowa Buda Kuniarz Obudowa Bluebox Od Podstaw L LyneX BN Mod Lynexa (Drewniana obudowa) Ł Łasta Pierwszy Modding [Fotki na ostatniej stronie] M malkstons Gta Case Mod Melonowy BT AC K CO Dirty Mod Michi23 MT AC K http://img294.imageshack.us/my.php?image=michi230ne.jpg] Zwykły Modding Niezwykle Badziewnej Budy milosz.x BT AC K Garasai Project Rev 2.0 Miodek BT CO K ..:: Obudowa Madtech Dragon - Czarny Metalik ::.. Meehow MT CO WaterWall 1.0 Masterdomin MT AC K Blue reactor N NightCrawler MT WU BN Dshefko Mod NoSF MT AC WU Werewolf Projec O Osek MT CO Moja Buda....orange/black P Piotres MT CO K Moj Zestaw Pc R Radek_BVB ---{ Phoenix }--- Project Mean Machine Pure Metal MT WU BN Robak Moja Obudowa :] MT WU BN Tribal-mod NB BN WU Rycho De CO WU BN Mod Kompa I Troszeczke biurka r2_d2 MT WC K Moj pierwszy modzik oraz wc S smk MT K Amatorski Mod Budy i Hdd T Thorn MT CO K Project Area 51 Torwald "Lite-mod" zasilacza Chieftec 360W DF Tau WU BN Mech T7 U V Vegosan MT CO K Mod Komputera + Chłodzenie Dysku W Wronek K WU BN Zelmer Meteor w1wlodek Modyfikacja Obudowy Chieftek BX X XLR8R Z Serii 'oceńta Sami'.. Chieftec & Zalman Y Z Zielu MT WC CO K WU ..::projekt Z1_premiera::.. Mech T7 Jeżeli nie ma tutaj jakiegoś moda a powinien tu być <_< To piszcie do mnie na PW to go tutaj umieszcze... Wszelkie propozycje modyfikacji tematu oraz sugestie takze mile widziane:) W tworzeniu tego tematu udział brał user Cash Edytowane 3 Maja 2006 przez Jeditte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...