LoTnik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jak w temacie.. Mam zamiar zmienić Asusa a7v880 na gigabyte'a lub abita. Do wyboru mam: GA-7N400 Pro2 GA-7N400S-L NF7S(L) Co doradzacie? Może jeszcze jakieś propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nf7-sl dfi ultra -b molgbys tez napisac czy interesuje cie plyta wypasnie wyposazona czy bardziej zalezy ci na mobo do oc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a mnie sie wydawalo ze jest taki topic a co kupic ? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoTnik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mobo musi mieć sata, być stabilna i żeby bez żadnych problemów szła na szynie 200 (więcej nie planuję). Bez wodotrysków typu GLan FireWire itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaH Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mam pytanie... czy udało ci puścić ten cpu na 200mhz? U mnie można tylko na +/- 185 max. Może to wina zasilki... mam 300w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoTnik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Muszę przyznać, że jeszcze nie sprawdzałem, więc nie mogę Ci odpowiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 polecam ABITA NF7-SL rev. 2.0 (koniecznie rev. 2.0 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoTnik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Słyszałem, że ostatnio płyty Abita mają gorszą jakość niż kiedyś, a i kondycja finansowa firmy nie należy do najlepszych. Z kolei wyczytałem na Tweaku, że płyty GB wydają z siebie jakieś dziwne dzwięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...