MARIOSKARPA Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Co za parówa skasowała moj temacik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ostatnio tematy giną jak muchy na testowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Znów topic o parófkach :D Już pisałem że mielą tam zwierzęta w całości. Dodatkowo w równych proporcjach, np. jeśli parófka drobiowo-wieprzowa - jedna kura, jedna świnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Sid czemu masz czarno-biały avart??:| Co do MARIOSKARPY to sie też podpisuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 a ja lubie banany:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Znów topic o parófkach :D Już pisałem że mielą tam zwierzęta w całości. Dodatkowo w równych proporcjach, np. jeśli parófka drobiowo-wieprzowa - jedna kura, jedna świnia... 1380622[/snapback] To zależy jaki jest dzien.. z tego co mi wiadomo w poniedziałki mielą mózg + jelita z zawartością. we wtorki wątroba + nerki + extra chrząstki!. I wychodzi takie cos jak jajko-parówko niespodzianka :) P.S ciekawe czy do tych parówek czasami nie dodają coś od siebie... :lol: :lol: Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Tematy giną bo znowu pojawiła się "Czarna Wołga" :D :D :D :D Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A co to jest "Czarna Wołga"??:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A co to jest "Czarna Wołga"??:| 1384539[/snapback] :) :) :) Napisałem to jako przenośnia Tak sie kiedyś mówiło jak ludzie znikali (dziewczyny) że w okolicy widziano Czarną Wołgę Rodzice nie tak straszyli jak póżno wróciłem z podwórka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ktoś tu nie czai klimatu testowego i na pewno nie jestem to ja... :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Sid czemu masz czarno-biały avart??:| Co do MARIOSKARPY to sie też podpisuje 1382183[/snapback] I podpis też czarno-biały :P Żałobę mam dalej... Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 :) :) :) Napisałem to jako przenośnia Tak sie kiedyś mówiło jak ludzie znikali (dziewczyny) że w okolicy widziano Czarną Wołgę Rodzice nie tak straszyli jak póżno wróciłem z podwórka :D 1384551[/snapback] Nowa mlodziesz nie kojarzy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Nowa mlodziesz nie kojarzy ;] 1419479[/snapback] A co Wam się kojarzy z "Nową Młodzieżą" (pisaną z dużych liter itp.), bo mnie się skojarzyło z Romanem i Młodzieżą Wszechpolską :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 parufki z serem firmy indykpol (czy jakos tak :) ) sa spoko. a reszta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 parufki z serem firmy indykpol (czy jakos tak :) ) sa spoko. a reszta... 1458448[/snapback] Żyjesz po tym? :> Ja bym miał zaraz w najlepszym wypadku segmentation fault albo w gorszym kernel panic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Żyjesz po tym? :> Ja bym miał zaraz w najlepszym wypadku segmentation fault albo w gorszym kernel panic... 1462027[/snapback] nie, kernel nie panikuje, a te patoweczki sa bardzo dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...