Skocz do zawartości
^NiuNiek^

Ojjj gorąco !!! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiejszego popoludnia bylem umowiony z kumpela ,aby reanimowac jej komputerek . Przewaznie reanimacje zaczynam od biosa , odrazu po wlaczeniu sprawdzilem temperaturki , temp proca 30 stopni , poustawialem pare funkcji i restarcik.

Wgrala sie winda i chwilowy zwis , odwiesil sie , dalej szperam po hdd , w pokoiku zrobilo sie dosc goraco i zwis na dobre . Wchodze do biosa temp cpu 83-85 (proc duren 750) pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to to ze wicher na procku siedzi mialem racje , ale do czego daze ten duron to twarda sztuka , przez tydzien chodzil bez chlodzenia (temp powyzej 80stoni) i odziwo sie nie sfajczyl . :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeee a tu sie mylicie - w ten sposub durona nie sfajacie, ale jak m wogule nie założycie chłodzenia to pujdzie w dymem w niecałe 4s - wiem bo samemu mi sie udało coś takiego :) a raczej :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejszego popoludnia bylem umowiony z kumpela ,aby reanimowac jej komputerek . Przewaznie reanimacje zaczynam od biosa , odrazu po wlaczeniu sprawdzilem temperaturki , temp proca 30 stopni , poustawialem pare funkcji i restarcik.

Wgrala sie winda i chwilowy zwis , odwiesil sie , dalej szperam po hdd , w pokoiku zrobilo sie dosc goraco i zwis na dobre . Wchodze do biosa temp cpu 83-85 (proc duren 750) pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to to ze wicher na procku siedzi mialem racje , ale do czego daze ten duron to twarda sztuka , przez tydzien chodzil bez chlodzenia (temp powyzej 80stoni) i odziwo sie nie sfajczyl . :twisted:

nie peniaj durnie wytrzymują do 90 stopni heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To fajne jazdy z tymi Athlonami. A najlepshy był słynny filmik THG :-D

U qumpla na Athlonie TB 1.33 zwisy były jush przy 63 stopniach na boxowym cooler masterze.

ja mam 72 stopnie w czasie gry i chodzi płynnie nie narzekam a i cicho w pokoju obnizyłem obroty wentyla do 2800:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi za to w sklepie założyli odwrotnie Copper Shima Xp a w dodatku nie ściągneli folii ochronnej. Temp. miałem: 48 Winda - 59 Stres... :?

Ściągnąłem V7+, poprawiłem wadę i dodałem srebrną pastę Arctic Silver III. Teraz wygląda to tak: 35 Winda - 44 Stres :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj Duren podkręcony podniósł nawet winde bez włączonego coolera. Potem oczywiscie zwiecha.

Gdy odkryłem przyczyne wieszania sie kompa to byłem w ciężkim szoku, że procesora nie straciłem. Podniesione napiecie i taktowanie!!! 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam stale budę otwartą i sytuacja pod kontrolą :D

Swoją drogą widziałem ostatnio jak się wentyle trzymają na Celka 566 w mojej szkole. Kolo rozkręcał kompa po chciał wyjąć CD-ka.

Puknął raz mocniej w obudowę i cooler spadł :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...