^NiuNiek^ Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Dzisiejszego popoludnia bylem umowiony z kumpela ,aby reanimowac jej komputerek . Przewaznie reanimacje zaczynam od biosa , odrazu po wlaczeniu sprawdzilem temperaturki , temp proca 30 stopni , poustawialem pare funkcji i restarcik. Wgrala sie winda i chwilowy zwis , odwiesil sie , dalej szperam po hdd , w pokoiku zrobilo sie dosc goraco i zwis na dobre . Wchodze do biosa temp cpu 83-85 (proc duren 750) pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to to ze wicher na procku siedzi mialem racje , ale do czego daze ten duron to twarda sztuka , przez tydzien chodzil bez chlodzenia (temp powyzej 80stoni) i odziwo sie nie sfajczyl . :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ja gdy kupilem Celerona800 to mialem na nim 85 stopni i zaczalem go ostro krecic :lol: Zwiekszylem FSB o 5Mhz i zwis :lol: Na nastepny dzien wymienilem stary coolerek z cel433 na nowy i smigalo na 40 stopni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Mi raz sie pompka od WC nie wlaczyla (robilem wtedy przerobki i zapomnialem podlaczyc przekaznika, ktory wlacza pompke). Po pol godzinki chodzenia porcek mial 96*C:). Durnie sa nie do zdarcia :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 duron to twardziel tyle ze ma kruche serce :) ale zadna temp go nie rusza !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 oj rusz rusza wiezcie mi mialem d850 padl wiatrak i temp do 100 podskoczyla , nie wiem czy bios potrafil wiecej pokazywac, a potem byl taki fajny dymek :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 eeee a tu sie mylicie - w ten sposub durona nie sfajacie, ale jak m wogule nie założycie chłodzenia to pujdzie w dymem w niecałe 4s - wiem bo samemu mi sie udało coś takiego :) a raczej :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 widzialem juz jak tb1333 sie palil , kules niechcial posluchac mojej rady aby zalozyc radiator , powiedzial , ze celka 300A mogl wlaczyc na chwile to tak samo bedzie z antkiem :lol: i nie wydalo :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 To fajne jazdy z tymi Athlonami. A najlepshy był słynny filmik THG :-D U qumpla na Athlonie TB 1.33 zwisy były jush przy 63 stopniach na boxowym cooler masterze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Dzisiejszego popoludnia bylem umowiony z kumpela ,aby reanimowac jej komputerek . Przewaznie reanimacje zaczynam od biosa , odrazu po wlaczeniu sprawdzilem temperaturki , temp proca 30 stopni , poustawialem pare funkcji i restarcik. Wgrala sie winda i chwilowy zwis , odwiesil sie , dalej szperam po hdd , w pokoiku zrobilo sie dosc goraco i zwis na dobre . Wchodze do biosa temp cpu 83-85 (proc duren 750) pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to to ze wicher na procku siedzi mialem racje , ale do czego daze ten duron to twarda sztuka , przez tydzien chodzil bez chlodzenia (temp powyzej 80stoni) i odziwo sie nie sfajczyl . :twisted: nie peniaj durnie wytrzymują do 90 stopni heheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 To fajne jazdy z tymi Athlonami. A najlepshy był słynny filmik THG :-D U qumpla na Athlonie TB 1.33 zwisy były jush przy 63 stopniach na boxowym cooler masterze. ja mam 72 stopnie w czasie gry i chodzi płynnie nie narzekam a i cicho w pokoju obnizyłem obroty wentyla do 2800:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 floyd, męczysz proca, w tej temp. długo nie pożyje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ja jak obciążę na maxa proca to mam 45 a jak odpoczywa to 29-33. mam taki fajny programik MSI do chłodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Pinkas jaki masz wyniczek w 3dmarku na tym sprzeciku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Mi za to w sklepie założyli odwrotnie Copper Shima Xp a w dodatku nie ściągneli folii ochronnej. Temp. miałem: 48 Winda - 59 Stres... :? Ściągnąłem V7+, poprawiłem wadę i dodałem srebrną pastę Arctic Silver III. Teraz wygląda to tak: 35 Winda - 44 Stres :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Pinkas jaki masz wyniczek w 3dmarku na tym sprzeciku? Pewnie ma z 12k-13k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Moj Duren podkręcony podniósł nawet winde bez włączonego coolera. Potem oczywiscie zwiecha. Gdy odkryłem przyczyne wieszania sie kompa to byłem w ciężkim szoku, że procesora nie straciłem. Podniesione napiecie i taktowanie!!! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 A ja mam stale budę otwartą i sytuacja pod kontrolą :D Swoją drogą widziałem ostatnio jak się wentyle trzymają na Celka 566 w mojej szkole. Kolo rozkręcał kompa po chciał wyjąć CD-ka. Puknął raz mocniej w obudowę i cooler spadł :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...