wazwa Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam wyciąłem sobie okno w budzie i chciałbym podświetlić a że nie znam się na Katodach to proszę o opinie, co myślicie o tej. Katoda Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez wazwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Cena nawet ok , ale nie wiadomo jak będzie z jasnościa . Zastanów się jeszcze nad katodami firmy Speeze (chyba tak sie to pisze ^_^) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 kup sobie 2x revoltec = cena ok 50 zł albo firmy sunbeam mam taka i polecam ! świci juz 4 miechy 25/8 i jest loz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) Też polecam SUNBEAMA. 2x Niebieska i świeci jak się patrzy. Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ok dzięki zastanowie się nad tymi katodami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam wyciąłem sobie okno w budzie i chciałbym podświetlić a że nie znam się na Katodach to proszę o opinie, co myślicie o tej. 1379571[/snapback] Ja rowniez polecam podwojne katody Revoltec'a. Zalety to: jasne swiatlo nie tracace koloru, duza niezawodnosc (nie kupujesz z firmy typu "Krzak"), solidne wykonanie (jesli liczy sie rowniez estetyka, to tylko markowe produkty). Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 sharkoonm rulez... ma i sa bardzo jasne - 15 euro... - chcesz moge przywiezc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 a ja revolteca nie polecam qmpel ma i sycza...... bierz subeama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Dzięki za rady. Kupiłem sobie taką nie droga i w dodatku 2, dobrze świecą i nawet jedną oświetli dokładnie budę. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Dzięki za rady. Kupiłem sobie taką nie droga i w dodatku 2, dobrze świecą i nawet jedną oświetli dokładnie budę. B) Noooo .... jatez tą mam, dokładnie od tej samej panny! Katodki swiecą baardzo jasno i maja fajny niebieski kolor. (ale sie troche grzeją) A inwertera wogóle nie słychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 1447443[/snapback]A moze to po niemiecku co :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...