HeadCutter Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Otoz mam takie pytanko do kogos kto sie zna. Mam w notebooku tylko wyjscie VGA ( czyli ew na monitor ) czy da sie kupic taki kabel przejsciowke czy co tam zeby puscic obraz ( najlepiej z dzwiekiem ) na telewizor ( oczywiscie chodzi o ogladanie filmow na DVD :> ). Dedukujac musialaby to byc przejsciowka : VGA+JACK na EURO. Czy takie cos istnieje? jesli tak to ile kosztuje i czy sa jakies wymagania w uruchomieniu ? co do radzaju zlacza zarowno VGA i Euro ! thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) np tu: http://allegro.pl/show_item.php?item=47653205 troche to drogo wychodzi. jezeli masz troche zdolnosci mozesz sam cos takiego zlozyc. schematy na googlach sa. szukajcie a znajdziecie :) Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez kenji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadCutter Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 przy okazji skorzystam bo dzisiaj zauwazylem BARDZO dziwna rzecz... Do tej pory tego nie widzialem albo nie mialem sam juz teraz nie jestem pewien :D Otoz moj notebook to HP 6110 :D jak niektorzy moze pamietaja z tym nieszczesliwym napedem :D Jako ze sluzy mi tylko do pracy nie potrzebowalem na nim zbyt duzo miejsca :D Dysk to podobno 40 GB 5400 rpm :D I tutaj zlapal mnie dzisiaj ZONK :DD Otoz we wlasciwosciach dysku lokalnego ( mam tylko 1 dostepny ) pokazuje ze mam CALE 5 giga... no qrwa po prostu lol :D no nie moglem z tego :) Mam Xp Home Edition + SP2 i all sterowniki do tego notebooka z www.hp.com Ktos ma w ogole chociaz cien podejrzen dlaczego tak jest ? albo co jest nie tak? Nie byl podlaczany do netu wiec nie ma szans na jakiegos wira... czy jakis inny syf Any ideas ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadCutter Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 np tu: 1379727[/snapback] dzieki wielkie :] a wiesz moze o co chodzi z tym blednie wyswietlanym rozmiarem dysku ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Sam sobie robisz OFF TOPIC :) :lol: Zaloz nowy temat... Moderatorzy usuncie niepotrzbene posty plizzz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...