Skocz do zawartości
ufoufnal

Pompka Do Gory Nogami

Rekomendowane odpowiedzi

samhain a widziałeś pompkę w środku? możesz nią obracać dookoła osi turbinki i nie zajdą żadne zmiany w wydajności, ani zywotności, nie wiem skąd ty wziąłeś to "na pewno' :wink:

1379981[/snapback]

tak widzxialem pompke nie raz ;)

wez tansze pompki ktore maja luzy w srodku i lopatki wirnika nie sa wykonane z dobrej jakosci plastiku, wystarzy ze przechylisz pompe pod pewnym katem i wirnik dostanie bicia na boki... rozne pompy roznie reaguja... o przechylaniu pod dziwnymi katami mozna np porozmawiac z pompami AquaSzut ;) po roku uzywania :)

a jak widziales napisalem "niektorych"... moglem to bardziej podkreslic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ma luzy to obojetnie pod jakim kontem i tak będą, i wogule jakie "bicia na boki" :P

1380127[/snapback]

"bicie na boki" to okreslenie oznaczajace wichrowanie osi obrotu... jasniej?

jak masz drut ktory sie obraca... i na jednym koncu go delikatnie wygniesz to nie bedzie sie obracal po lini prostej tylko ja tym koncu wygietym bedzie kreslil kolka... jasne?

jak trzeba to narysuje ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

było...... ustawienie "kapturków"

1380139[/snapback]

wiem że było i czytałem ale nie mogę zrozumieć jak to zrobić

nie wiem czy dobrze rozumiem te ustawianie kapturków :unsure:

żeby je dobrze ustawić trzeba poprostu ściągnąć trochę ten kapturek? (ja tak zrozumiałem)

POzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi