seradin Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam Mam problem z jasnością obrazu a mianowicie jak przeglądam foldery na kompie, korzystam z przeglądarki internetowej wszystko mam ok. Jasność i kolory dobrze ustawione. Ale jak włańczam gre lub film musze rozjaśniać monitor :unsure: Myślałem że to wina monitorka ale po wymianie na nowy mam to samo. Czy da się jakoś ustawić aby gry i filmy były jaśniej odtwarzane automatycznie? Mam karte graficzną Geforce 2 MX 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 automatycznie to o ile wiem nie da sie... ale moge sie mylic <_< wedlug mnie najlepiej zdefiniowac sobie osobne ustawienia kolorow w sterownikach karty i przelaczac sie miedzy tymi ustawieniami w zaleznosci od potrzeb (filmy, gry, etc.). Chyba ze zna ktos lepszy pomysl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Przecie w grach są osobne ustawienia dotyczące jasności kontrastu itp :blink: Ustaw jak Ci sie podoba i tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 w sterownikach w zakladce video overlay powinienes miec suwaczki jasnosci tylko do filmów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...