Owee Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Jak w temacie - czy ktoś zmieniał cooler tej karty ? Ba mam problem ze zdjęciem go z karty. Zaczepy poszczaja ale mimo to nie cooler nie chce zejsć ! Czy on jest przyklejony do chipa karty ? Czy komuś udało się go zdjąć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Jak w temacie - czy ktoś zmieniał cooler tej karty ? Ba mam problem ze zdjęciem go z karty. Zaczepy poszczaja ale mimo to nie cooler nie chce zejsć ! Czy on jest przyklejony do chipa karty ? Czy komuś udało się go zdjąć ?Nie jestem posiadaczem, ale na odrywaniu radiatorow zjadlem zeby :mrgreen: Skoro zaczepy puscily sprobuj teraz delikatnie ruszac na boki coolerkiem - w koncu odleci, pewno jest na tasmie dwustronnej, bo po ca mialby byc na kleju skoro byl na kolkach. ;) Logicznie mi to wyszlo. Podwazaj go delikatnie plaski srubokretem (pomiedzy radiator i karte wloz jakas karte plastikowa (kredytowa moze byc, byle nie telefoniczna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Mam tą kartę... ale wentyla nie zdejmowałem :!: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Aaa i jeszcze jedno -> użyj opcji SZUKAJ, niedawno ktoś podawał linki do testów GF4 ti4200 w tym MSI, gdzie była o "tym" mowa :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owee Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 dzięki chłopaki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...