DecemberMan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Grałem sobie spokojnie, a tu bęc. Nagle zniknął kolor czerwony. WTF? Naprawdę nie wiem co się mogło stać. Próbowałem wszystkiego - rozmagnesywowania, czy kontrastu. [gluteus maximus] :mur: :mur: :mur: Komp był oczywista intensywnie użytkowany...ale mam w zapleczu 8-letniego staruszka co się nadal trzyma dzielnie i takich cudów nie odstawiał... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 może kabel od monitora poprostu poszedł powyginaj może to to :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DecemberMan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 może kabel od monitora poprostu poszedł powyginaj może to to :>? 1379911[/snapback] LOL :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Grałem sobie spokojnie, a tu bęc. Nagle zniknął kolor czerwony. WTF? Naprawdę nie wiem co się mogło stać. Próbowałem wszystkiego - rozmagnesywowania, czy kontrastu. [gluteus maximus] :mur: :mur: :mur: Komp był oczywista intensywnie użytkowany...ale mam w zapleczu 8-letniego staruszka co się nadal trzyma dzielnie i takich cudów nie odstawiał... :angry: 1379875[/snapback] Mozliwe ze czeka cie serwis, a jesli nie masz gwarancji to zanies to do jakiegos punktu napraw RTV. Spotkalem sie juz z takim problemem, a dotyczyl on zimnych lutow a nawet rozlutowania sie elementow na tej plytce co jest naciagnieta na kineskop. I wlasnie taki problem wystepowal w monitorach, ktore naprawde byly intensywnie uzytkowane przewaznie 24h/d. Z regoly widac takie rzeczy golym okiem, wiec jesli nie masz gwarancji i nie boisz sie cos czasem pomajstrowac to polecam to oblukac i ew. naprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Z fizycznego punktu widzenia nie działa ci jedno działo elektronowe (z trzech). Zimne luty albo czego nie życzę kineskop do wymiany. Ja myślę że mógłbyś zdiąć obudowę i lupką oblukać czy gdzieś nie ma zmian np czarnych przepalonych lutów. Wtedy tylko przylutować na nowo i może działąć. P.S. Albo kabel ci poszedł hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Heh, tak się czasami zdarza z monitorami, ale ja na twoim miejscu pożyczyłbym kabel od kumpla, żeby sprawdzić, jeśli problem nadal wystąpi to czeka cię wizyta w serwisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...