xpektor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie z samego biela, tylko okolic. Bylem w tej Modemie, ale nie bylo niczego ciekawego na mnie, ale za to jedna ekspedientka, taka blondi sexi, ok 23... miód! Dla niej samej tam warto skoczyc ;) Hmmm nie ma zadnego bledu, przyjdzie garniak to pokaze jak to wyglada w kompleci. Ale buciki jak dla mnie wypasik, prawie jak moje czerwone nike... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 niektorzy chyba maja kompleksy, widzieliscie najnowsza kolekcje Vistuli(?) Vistula nie dosc, ze to Polska firma, to maja bardzo dobre kolekcje w normalnej cenie (garniak za 1100 - 1500 pln), nie rozumiem podniecania sie Pierre Cardin, czy Giorgio Armani'm, mamy swietna polska firme, osobiscie uwazam, ze przewyzsza wymienione przeze mnie wczesniej, przewyzsza jakoscia, a nie cena, i ubiegloroczna kolekcja Vistuli pobobala mi sie bardziej niz ta z Pierre Cardin, ale o gustach sie nie dyskutuje :) o tak, posiadam garnitur z poprzedniej kolekcji, wraz z koszulą - fantastycznej jakości i spinkami lantiera i musze przyznać, ze prezentuje się doskonale, miałem okazje być już w nim na wielu uroczystościach, ktore tego wymagaly, i bynajmniej nie chodzi tu tylko o szkolne obowiazki i przyznam, ze robil wrazenie. zdecydowanie polecam i podpisuje sie pod tym co napisal kolega wszystkim co mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) To ja dodam, ze ceny zaczynają się od 600zł i wszystko zależy gdzie kupujemy ponieważ ten sam model w salonie Vistuli może być nawet 30% droższy niż w sklepie z różnymi markami.... Edytowane 21 Stycznia 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...