S.W.A.T Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam, mam karte SB LIVE! 5.1 oraz zintegrowaną na plyciee (ABIT IC7-G) Realtek AC97 Audio. Dziś gdy uruchomilem komputer nie bylo dzwięku ani w grach, winampie ani nawet w windowsie. Dziwi mnie to, że jednak głos działał gdy testowalem glosniki w programie CREATIVA. Teraz przełączylem na Realteka i narazie dziala.... Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 zobacz czy nie masz w ustawieniach dźwiękówki (program od creativa) zaznaczone wyjście cyfrowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 mam NIE zaznaczona ta opcje, ale to sie stalo z dnia na dzien... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 moze ją wywal z menadżera urządzeń i zainstaluj ponownie :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Chyba mi to pozostaje (ale mi sie nie chce :P) jestem ciekaw dlaczego tak się stalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...