dyziowg Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam. mam maly problemik: zalozylem do mojego zlomika plyte asus'a a7n8x-x i po wlaczeniu dx diag'a funkcja AGP texture Acceleration jest niedostepna. Druga sprawa to po podkreceniu magistrali proca z 166 na 170 komp nie wstaje. Reszta mojego sprzetu to radeon 9600xt, 512 kingston, sempron 2400 dzieki za pomo pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Napisz jaki masz zasilacz!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 a podniosłeś vcore na procu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 zasilacz jest stantardowy z obudowy 300W, nie, nie podkrecalem napiec, (o jakich wartosciach mowimy?) poprobuje rano, lece do pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 po 1. jakiej firmy zasilacz po 2. podnieś napięcie na procu o 0.25v i wtedy zobacz a tak poza tym to jeżeli nie wiesz że przy oc podnosi sie napięcie to lepiej sie w to nie baw ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...