_Ran'dall_ Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 swat 4 ma taki tryb? A co do ciebie _ran'dall_ to wydaje mi sie że czytałem podobną wypowiedź w cd-action... :) 1395050[/snapback] Tyle że moja byla przed trafieniem CD-Actiona do kiosków , może smug mnie podpatruje a później moje texty idą do CDA. A tak przy okazji Smugller jest the best, rulez itp. itd. :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 To jak wygląda w koncu ten tryb w swat 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 poczytaj w instrukcji :wink: a na serio - wyglada jak w swat3 czyli misje z kampanii tylko masz w druzynie zywych kumpli zamiast botow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...