kaszalot_master Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam! Mam następujący problem. Chce nagrać dźwięk z komputera - to co słychać z głosników. Nie znam żadnego program który mógłby mi to zrobić a sprawdzałem już około 8 pozycji. Pozdrawiam P.S. Proszę o szybką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 goldwave i opcja "what u hear" bodaj (nie jest pewien co do zapisu ;) ).pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalot_master Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Niestety nie widze takiej odpcji, możesz troche jaśniej zapodać gdzie to jest. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) masz goldwave :>? i tam obok rec (czerwonego guzika ;) ) w prawo masz opcje. Jak dłóżej przytrzymasz pisze set control properties. Naciskasz zakładka volume i tam odchacasz u mnie to ostatnia opcja to co słyszysz.Potem ok. Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jeszcze byl chyba program: All voice recorder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...