BEHERIT Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Po odpaleniu filmiku (rosszerzenia :avi, mpg i inne....) na tym o to progsie (oraz na innych) wyskakuje mi blad : Wystąpil problem z aplikacja Explorer.Exe i zosatnie ona zamknieta. Przepraszamy za klopoty ..............BLABLA (........) i na samym dole : wyślij raport o bledach oraz nie wysylaj raportu..... Co wy na to......??????? HELP ME.......... :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Nie kombinowales przypadkiem z odchudzaniem instalki windy N-Lite? Wiem ze takie bajery sie dzieja gdy brakuje w systemie jakis plikow... A jak wyglada sprawa w innych playerkach (vplayer, allplayer)? Sprobuj przeskanowac system jakims antyvirem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEHERIT Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Probowalem najnowszym Vplayerem i wyskoczyl nastepujacy blad: Access violation at adress 024DDFF in module mpeg2dmx.ax. Read of adress "02572000".......... I co dalej?? :cry: :cry: HELP........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jakich kodekow uzywasz? Byc moze gryza sie one ze soba... Sprobuj odinstalowac wszystkie kodeki i zainstalowac sobie K-Lite Mega Codec Pack 1.28 http://nowe.pl/modules/mydownloads/visit.php?cid=9&lid=138 wedlug mnie najlepszy zestaw kodekow ( dziala mi na nich kazdy film)... jesli to nie pomoze to chyba juz tylko format przychodzi mi do glowy :( (ewentualnie ponowne zainstalowanie WMP9 lub 10 czy tez innego playerka... ale watpie czy to rozwiaze problem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...