REveAL Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czy u was tez tak jest (albo u mnie tylko mi sie tak wydaje) ze jak kupujecie nowy komp to pracuje on dosyc cicho....po pierwszym zjdeciu obudowy juz komputer zaczyna glosniej chodzic...ja np mam kompa ponad rok i wydaje mi sie ze glosniej chodzi......a do tego czasami dzwoni obudowa..a mam nawet pozadna.....hmmmm.. czy wiatraki po prostu juz sie wywiatrzyly czy kurcze ja jestes juz uczulony na cos?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Kurz osiada, wiatraki sie starzeja, przetarte łopatki itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Z_ Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) A otwierało sie wogóle obudowe żeby od czasu do czasu kurz przetrzeć ? Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez _Z_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a otwieralo sie..np wczoraj...wczoraj byla totalne sprzatanie..caly pokoj mialem w kurzu od kompa.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Kurz osiada, wiatraki sie starzeja, przetarte łopatki itd. 1380479[/snapback] przetarte łopatki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
statekx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Normalka jest ze np. twardy chodzi glosniej. Mozesz sobie sprawdzic nowiutki dysk z dyskiem ktory przepracowal ze 2-3 lata i zobaczysz roznice B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Normalka jest ze np. twardy chodzi glosniej. Mozesz sobie sprawdzic nowiutki dysk z dyskiem ktory przepracowal ze 2-3 lata i zobaczysz roznice B) 1380825[/snapback] intrygujace, bo moj maxtorek ma 2 latka i przez ostatnie 7m-c praktycznie non stop jest komp wlaczony a jest tak samo cichy jak byl na poczatku....hmm moze dlatego ze na starcie zarzucilem na niego dyskietke z ibm-toolem dla wyciszenia standardu? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
statekx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ...hmm moze dlatego ze na starcie zarzucilem na niego dyskietke z ibm-toolem dla wyciszenia standardu? :lol: 1380842[/snapback] taaa wycisza, a gdzies slyszalem ze kosztem wydajnosci ale nie wiem czy to prawda bo nie testowalem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 hmm wszystko jest jakims kosztem :wink: ale nie zaluje bo roznica w wydajnosci imo jest w granicach bledu pomiaru a db bez porownania mniejsze(co sie liczy w nocy :arrow: wiatraki na minimum, mnoznik rowniez) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
statekx Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 W sumie to racja B) u mnie teraz lipa bo admin zablokowal p2p i w nocy komp nawet nie ma po co chodzic :cry: jest jakis odpowiednik tego ibm-toola na samsunga? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 jest jakis odpowiednik tego ibm-toola na samsunga? :-P 1380972[/snapback] Program dosowy na samsunga nazuwa się HUTIL i można go pobrać na stronie samsunga. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=92755&hl=hutil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...