rayven Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam dzis podłaczyłem swój stary komputer który lezałw szafie 2 miesiace, niestety nie udało mi sie to. Zaraz na poczatku wyskoczyło DISC INSER BOOT INCESCURE coś takiego :P Pomyslałem ze wyciagne stary dysk i włoze do nowego komputera zeby sprawdzic co jest zgrane. W nowym komputerze wraz z dyskiem w kieszeni, wszystko smiga do momentu Bootowania a potem stoi i nawet mój windows sie nie wgrywa... Na peno nie jest to wina zworki a i stary dysk powinien byc dobry. POMÓZCIE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Aleś pogmatwał ten opis. Wyedytuj i napisz w punktach co już próbowałeś i jak podłączałeś. No i napisz co to za "stary komp", tu wróżki wyginęły. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Moze padl sektor rozruchowy. Sproboj zalozyc na tym dysku nowe parycje sformatowac go i ew. przeskanowac hddregeneratorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayven Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ok więc: Kiedy podłaczam mój stary komputer tj: Athlon 1800, 256 ramu, Ge Force 4, Płyta Gigabite, dysk segate baracuda 40gb. To wyskakuje bład dysku. Boot inecure. Prosze wymienic dysk i spróbowac jeszcze raz. Nie da sie zainstalowac systemu ponieważ nawet nie dochodzi do botowania systemu. Od razu na 1 ekranie pisze ze jest bład. Wiec wyciagłem dysk i włozyłem go do kieszeni mojego obecnego kompa z którego teraz pisze. Barthon 2500, 512 ramu, 120 gb segatee baracuda 8 cache, płyta gigabite. No i pierwszy ekran ładnie przechodzi i wszystko zatrzymuje sie na ekranie botowania CD. kiedy wyciagam z kieszeni ten stary dysk wszystko działa idealnie... Ten dysk stary jest na 100% dobry bo jeszcze nie dawno dzialał a lezac nieuzywany w szafie na pewno sie nie popsuł. Nie wiem co jest zgrane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 a tasmy do dysku to nie sa przypadkiem uszkodzone?sprobuj na innej tasmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...