Dziuby Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Nooooooo ładnie @smk tylko nie walnij znowu jakiejś kichy. Pierwsza uwaga. Musisz ścianki boczne rozdzielić, żeby było wygodniej wyciąć okno, Nie wyobrażam sobie zdejmowania ścianek w całości razem z pleksi, nie wspomnę o nie umyślnym uszkodzeniu okna (np. zarysowanie) A jak będą oddzielnie, to można zrobić ściankę na zawiasach. Osobiście żałuje że sam tego nie zrobiłem. Po drugie Dobrze jak byś miał starą płytę główną ATX w celu dopasowania jej obudowy. Patrząc na fotki pokazujące tył, widzę dużo pracy która może być nie doceniona. Podkreślałbym że to jest obudowa AT Ile za nią dałeś ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 tu niespodzianka bude miałem za darmo, miała iść na złom, ale ją przehwyciłem. będzie dużo zabawy z tą budą. tył dędzie cały z pleksy bo będzie łatwiej wykonać i leprze to jak bocięta blaha na otwory od płyty, i kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Powodzenia. Mam nadzieję, że się do tego przyłożysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 tu niespodzianka bude miałem za darmo, miała iść na złom, ale ją przehwyciłem. będzie dużo zabawy z tą budą. tył dędzie cały z pleksy bo będzie łatwiej wykonać i leprze to jak bocięta blaha na otwory od płyty, i kart. 1403420[/snapback] Dobrze kombinujesz z pleksi, bardzo dobry pomysł i praca będzie łatwiejsza :D Teraz masz działający komputer i odbudowę do roboty. :D Powodzenia :D , dodawaj fotki, na jakim jesteś etapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 narazie jestem na etapie jozkręcenia całej budy. to jest rozmontowanie wszystkiego co się da odkęcić żeby został sam szkielet i wtedy zaczne szpahlowac, polerować, zcierać oj dużo zabawy jak zaszpahluje to zapodam fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam! Ostatnio tez nabylem bardzo podobna bude... takze AT i takze blacha jest w jednej czesci. Zastanawialem sie czy rozcinac czy nie ale wreszcie postanowilem ze rozetne. Odcielem pierwszy bok i teraz problem... pomiedzy gorna czescia a bokiem mam troszke przerwy. Myslalem o podniesieniu calego boku tak zeby krawedz boku schowala sie pod krawedziami gory (mam troche miejsca), tylko jak tu zakryc teraz dziure na dole? Jutro bede wycinal dziure z tylu na wejscia, moze zapodam fotki ale to juz chyba w nowym temacie :) 1404420[/snapback] Musisz to jakoś zamaskować, dodać listwę dekoracyjną, coś co może wpłynąć na estetykę. Nie widzę tego więc strzelam :D @Stenes załóż nowy temat w dziale modyfikacji. Będziemy u Ciebie o tym pisać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 a widzieliś cie taki lakier tyle że zielony??? (uv) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 zapraszam. nowe fotki na pierwszej stronie w moim pierwszym poście 1403262[/snapback] pff, ale jak juz zrobiles nowe fotki to mogles tez odkurzyc kompa (chociaz tyle :mur: ) i zrobic od nowa fotki... a nie dalej taki syf, jak mozna tego nie poprawic? ale to swiadczy tylko o tobie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 ten kabel ATź naprawde szpeci : P też robiłem u siebie to- i tym samym sznurkiem- troche zabawy będzie, ale podziel sobie kable na dwa- i jedziesz z sznurkiem... ciężko będą wchodzić, bo ich duzo- ale sie da : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zostaw tą drugą próbę bo i tak już z tego nic nie będzie. :mur: Zakładaj nowy temat ------- Mod Bombera- Próba Trzecia -------- :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...