dantusek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Dobry wszystkim. Mam problem z prockiem, nie było mnie 2 dni w domu i mój głupszy brat cos poprzestawial. Procek to athlon 1700+ palomino chyba bo napiecia ma 1,75 ale byl podkrecony na 1900+ i moze jeszcze bym podkrecil tylko pamieci mam 266 i nie chcem experymentowac ale mniejsza z tym o to chodzi ze w biosie pokazuje mi athlona 1100 i tak samo w windowsie przestawialem magistrale i nic dalej to samo nie wiem co robic. Mam plyte glowna gigabyte GA-7N400 a wiec co robic w takiej sytuacji?? clear CMOS?? Ale chyba na tej płycie nie ma zworki i jakos tam inaczej sie to robi. A moze jest jakis inny sposob na to?? Pomocy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 podstawowe zagadaninia jak zmiana fsb nie skutkuje moze nie umiesz go przestawic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SxxxK Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Może twój braciszek przestawił switcha na płycie na ON. Komp wtedy przestawia się na fsb 100. jak przełaczysz switch powinno działać B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...