Bogdan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) Przybyło mi 5 Gb za friko, chyba w tpsie coś się powaliło. Przedwczoraj powinien wyczerpać mi się limit, sprawdzam w panelu a tam jakiś błąd, żadnych danych. Ale nic, myślę pociągnę jeszcze dobę bedzie jakieś giga do przodu, a tu dziśiaj niespodzianka sprawdzam panel - wykorzystanne 2 Gb :razz: CUD transfer dalej 128 Czy miał ktoś coś takiego czy tylko ja jestem takim szczęśliwcem :wink: Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Bogdan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Hmm, zero inwencji własnej w ten cud :> Slyszalem o roznych sposobach łączenia się do omijania limitu itp. Pozostaje sie cieszyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Hmm, zero inwencji własnej w ten cud :> Slyszalem o roznych sposobach łączenia się do omijania limitu itp. Pozostaje sie cieszyc :D 1380677[/snapback] Używam do łączenia tylko Autoconnecta :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak dla mnie nic szczególnego ;) Poczytaj sobie mój topic! W marcu poszło 60gb! limitu brak na 1mb/s :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=111479 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) 2 mb/s mają 35 GB limitu do ściągania plus 100 GB gratis. Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rred Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 raczej 35GB limitu i dodatkowo 100GB gdy podpiszesz umowe na 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Sorki za OT, ale muszę to powiedzieć: te limity to jakiś poroniony pomysł. Kolejny powód do radości, że nie mam neostrady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Faktycznie coś im się popier..... w tepsie bo sam z ciekawości zerknełem do swojego panelu i wywaliło że mam niecałe 2GB transferu wykorzystane a faktycznie wykorzystałem już 5 gigsa w tym miesiącu. Oby tak dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 w ty miesiącu (kwiecień) ciągnąłem juz około 12 GB danych - a w liczniku mam niewinne 2 GB :D nie narzekam z tego powodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Lepiej tego głośno nie ogłaszajcie bo przyjdzie wredna i brzydka Tepsilla i wszystko naprawi :wink: Ja tam mam przez kablówke i brak debilnych limitów.... No ale na łączu 128 to sobie moge ściągać... czasami mam kompa 2-3 doby non stop włączonego jak na czymś mi zalezy ale coraz mniej chce mi sie takie maratony urządzać... :? Może za jakiś czas łącza wreszcie stanieją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...