adam1004 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 z prac recznych jestem noga- ale wiem co to wiertarka. chcialem sie zapytac czym mozna zrobic dziure w budzie - klapie bocznej, o wielkosci 7x7cm tak zeby nie ranila paluchow :) wiertarka plus wiercenie i szlifowanie??? to chyba bedzie letka masakra. chodzi mi o taka dziure na zamontowanie wentyla. blacha jest dosc gruba bo to compaq obudowe projektowal wrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 proponuje wiertlem 2-3mm na sam poczatek nawiercic obwod kwadratu nastepnie szlifierka kontowa przejechac krawedzi tak pod katem ok. 45*-60* do boku obudowy a nastepnie jeszcze papierem przejechac i powinn byc ok. ale mozesz szlifierka zrobic tez pod katem 90* tylko musisz uwazac zeby nie porobic zadziorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 wiertarka + pilnik i duuuuuuużo cierpliwości, zabacz jaką ja wyciołem dziure :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wyrzynarka (albo wyzynarka ide zaraz do worda sprawdzic) 2 min roboty plus 10 min pilnikiem do metalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goodmove Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 kontówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 wychlastać to możesz sobie przebijakiem, a do wycięcia to proponuje: kontówke, dremel, wyżynarkę, z wyżynarką musisz troche uważać bo jak zrobisz to nie umijętnie, to pofałduje ci blach, daj ostrze z jak najmniejszymi ząbkami, i jedz na wysokich obrotach, ale posuwaj się wolno ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...