narciarz Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Witam Kupiłe ostatnio na giełdzie takiego liteona x24 (225zł) i się zastatawiam czy wypali płytke z safediskiem 2.51. Na cdrinfo pisze, że pali ale chciałbym zapytać kogoś z użytkowników, który ma taka nagrywarke czy obejdzie safedisk 2.51 i mniejsze??? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jezeli ja kupiles to sam sprawdz :) W czym problem ??? A jezeli na cdrinfo tak pisza to raczej tak jest, oni zadko sobie jaja robia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Witam Kupiłe ostatnio na giełdzie takiego liteona x24 (225zł) i się zastatawiam czy wypali płytke z safediskiem 2.51. Na cdrinfo pisze, że pali ale chciałbym zapytać kogoś z użytkowników, który ma taka nagrywarke czy obejdzie safedisk 2.51 i mniejsze??? pozdrawiam Złamie SD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 zmiażdży safedisca ~! :) ale swoja droga dlaczego nie dolozyles do jakiegos nowego liteona np 40x - i noowka by byla... pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Problem nie polega na tym czy ją wypali tylko na tym czy ją prawidłowo zczyta, a jak już zrobi image to spali spoxxxx 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Witajcie Wogole odp na posta wyżej po co mi x40 jak już mnnie nie zbawi 1 min wypalania krócej :))) Po drugie tam już jest cd-rom x48 a ten hałasuje. Dziś sprawdziłem czy wypali cos z safediskiem i wypaliło. Najdziwnijesze jest to, że jak sie wypali nią cos z zabezpieczzeniem i ponownie w nagrywarce to gra prosi o cd. Ale jak wsadzi sie płytke do cd-romu to gra sie odpala bez problemu. Dziwna sprawa. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Witajcie Wogole odp na posta wyżej po co mi x40 jak już mnnie nie zbawi 1 min wypalania krócej :))) Po drugie tam już jest cd-rom x48 a ten hałasuje. Dziś sprawdziłem czy wypali cos z safediskiem i wypaliło. Najdziwnijesze jest to, że jak sie wypali nią cos z zabezpieczzeniem i ponownie w nagrywarce to gra prosi o cd. Ale jak wsadzi sie płytke do cd-romu to gra sie odpala bez problemu. Dziwna sprawa. pozdrawiam To normalne, na każdym cdrw tak się będzie działo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...