Skocz do zawartości
narciarz

LITEON LTR-24102B wypalarka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupiłe ostatnio na giełdzie takiego liteona x24 (225zł) i się zastatawiam czy wypali płytke z safediskiem 2.51.

Na cdrinfo pisze, że pali ale chciałbym zapytać kogoś z użytkowników, który ma taka nagrywarke czy obejdzie safedisk 2.51 i mniejsze???

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Kupiłe ostatnio na giełdzie takiego liteona x24 (225zł) i się zastatawiam czy wypali płytke z safediskiem 2.51.

Na cdrinfo pisze, że pali ale chciałbym zapytać kogoś z użytkowników, który ma taka nagrywarke czy obejdzie safedisk 2.51 i mniejsze???

pozdrawiam

Złamie SD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Wogole odp na posta wyżej po co mi x40 jak już mnnie nie zbawi 1 min wypalania krócej :)))

Po drugie tam już jest cd-rom x48 a ten hałasuje.

Dziś sprawdziłem czy wypali cos z safediskiem i wypaliło.

Najdziwnijesze jest to, że jak sie wypali nią cos z zabezpieczzeniem i ponownie w nagrywarce to gra prosi o cd. Ale jak wsadzi sie płytke do cd-romu to gra sie odpala bez problemu.

Dziwna sprawa.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Wogole odp na posta wyżej po co mi x40 jak już mnnie nie zbawi 1 min wypalania krócej :)))

Po drugie tam już jest cd-rom x48 a ten hałasuje.

Dziś sprawdziłem czy wypali cos z safediskiem i wypaliło.

Najdziwnijesze jest to, że jak sie wypali nią cos z zabezpieczzeniem i ponownie w nagrywarce to gra prosi o cd. Ale jak wsadzi sie płytke do cd-romu to gra sie odpala bez problemu.

Dziwna sprawa.

pozdrawiam

To normalne, na każdym cdrw tak się będzie działo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...