zow Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja mam zamiar kupić ten dysk (SP2004C) w poniedziałek albo wtorek. Jak kupie to się wypowiem na jego temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Jak dla mnie to dysk jest super. I szczerze polecam go. Szybki, dosc tani i bardzo wydajny. W idle cichutki i w ogole nieslyszalny, podczas pracy slychac takie gruchotanie ale dzwiek nie jest zbyt uporczywy i da sie wytrzymac. Ogolnie naprawde warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Dysk jest OK szybki, może nie najcichszy ale niejest najgorzej... troche się grzeje (43*C) Ale ogólnie jestem z niego bardzo jak narazie zadowolony i mam nadzieje że niepadnie prędzej niż za 4 lata :-P Jak dla mnie jest super. Naprawde polecam :D Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez zow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...