alkohol77 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam! Jakies pare dni temu zainstalowalem wreszcie po dlugiej meczarni program The Bat 3.0.1 w wersji proffesional. Wszystko dzialalo doskonale do dzis kiedy nagle przy sprawdzaniu poczty zaczal wyskakiwac blad: " Połączenie z serwerem zostalo przerwane (ostatnie wysłane komendy: "UIDL", "RETR 1") ". Przeinstalowywalem juz dwa razy i nie wiem skad nagle te bledy. Uzywam Nortona Internet Security 2005 ale jak mowilem wszystko bylo wporzadku. HELP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 wyłącz firewalla i sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkohol77 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 smieszne ale mam dwa konta oba maja maile na onecie i jeden mi odbiera drugi nie chociaz tak samo sa ustawione (czas oczekiwania 90 sek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkohol77 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 znalazlem przyczyne. na tym drugim koncie mialem z 15 juz przeczytaych wiadomosci. dopiero jak usunolem wiekszosc z nich to poszlo. tylko tu mi sie nasuwa pytanie po co taki program jak nie moze oderbrac wiekszej ilosci maili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ten program potrafi ściągnąc 6tyś wiadomości.. więc nie szukaj dziury w programie - prędzej w kontach na onecie, które przyprawiają mnie o białą gorączkę - często mam tam przy wysłaniu załącznika błąd <cr><cf> i trzeba posyłać jeszcze raz - wkurza jeśli załącznik był sporawy a skąd 6tyś? zaczniesz pracować w większej firmie to sam zobaczysz, że to mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...