Windolar Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witajcie to jest mój pierwszy post na tym forum, tak wogóle to nawet nie interesuje sie podkręcaniem bo nie wiem co z czym :blink: wole podkręcać mój traktor na polu. mam do was pytanie dali byscie rade podkrecic moj sprzet ?? to jego dane -Intel Celeron Northwood 2GHz -Płyta Via X533 (badziew u ruskich chyba kupili) -256 DDRAM jakis Spec Tek Pc2700 -do tego 256 SDRAM ale w tygodniu bo dopiero zamowiłem - GeForce 4 MX 64MB Reszta to badziewia jakis tuner TV, muzyka zintegrowana Najlepsze z tego to monitor 17* Tylko sie nie smiac ze mam takiego złoma nie stac mnie na lepszego, wogule mni nie stac nawet na Ram, jakos wydebiłem zakichana 100zł od starych i kupiłem. hahah to jest tylko pytanie retoryczne, ale jestem ciekaw czy taki syf da rada podkrecic i do ilu. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) obawiam sie, ze ten SDRAM nie pojdzie na jednej plycie z DDR ;) ja takiego celerona krecilem na 3,1GHZ!! ale na abicie IS7 Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windolar Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) obawiam sie, ze ten SDRAM nie pojdzie na jednej plycie z DDR ;) ja takiego celerona krecilem na 3,1GHZ!! ale na abicie IS7 1381129[/snapback] Dlaczego nie pójdzie :mur: to na kiego diabła montuja 2 sloty na DDR i 2 na SDR :mur: . jak nie pójdzie to kuomus sie opcha <_< 3,1GHz :blink: spoko Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Windolar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Dlaczego nie pójdzie :mur: to na kiego diabła montuja 2 sloty na DDR i 2 na SDR :mur: . jak nie pójdzie to kuomus sie opcha <_< 3,1GHz :blink: spoko 1381222[/snapback] Utopiłeś kasę facet.Albo DDR albo SDRAM...Producent dał kilka lat temu możliwość łagodnego przejścia z technologii SDRAM na DDR... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 A ja nie kulturalnie ;) :> napisze. Faq przeczytaj bardzo fajne polecam. Jak już przeczytasz i nie będzie Ci szło to chętie pomożemy. A narazie to zobacz jaki masz zasilacz bo to jedna z podstawowych rzeczy przy oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 dokladnie tak... albo jedno albo drugie... razem nie da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 jeśli zamontujesz DDR I SDR naraz to w najlepszym wypadku spalisz tylko płyte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windolar Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 <_< Kij z tym SDRAMem spzeda sie :D miał ktos odpowiedziec na pytanie które zadałem a tu sie całkiem inny temat :] pamiec jakos przejdzie mi przez rece i poleci dalej. Ale dzieki za info ze razem nie da rady ich wsadzic, znajac siebie wrabał bym ja do kompa i patrzył jak sie pali :lol: . I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...