misiek22 Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jaka polecacie karte TV (firma, typ) do plyty glownej SHUTTLE DOT-AK32D VIA KT266A DDR/SDR na ktorej jest GEFORCE II MX400 64 MB AGP tv out ?? Zalezy mi na tym aby dzialalo TV bo teraz mam maly problemik z tym i za chiny nie moge sobie z tym poradzic. Z gory THX za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neig Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 TV HD firmy Pixel View na nowym chipie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Polecam również Prolink PixelView PlayTV HD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 dołączam się do opinii o prolinku hd tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 a te tańsze proliniki? ja upatrzyłem sobie takiego prostego za 155zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 a te tańsze proliniki? ja upatrzyłem sobie takiego prostego za 155zł one są na starszym układzie poczekaj dozbieraj i wtedy kupisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...