Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam. Troche mi się mysz pokipraciła i postanowiłem kupić sobie nową. Miałem aż 30 zł :mur: Zdecydowałem się na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47656786 Sądzicie że dobrze zrobiłem? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maateq Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Cóż, chyba nie najgorszy wybór, sam chciałem taką. Myśle, że jak na codzienny użytek to b. dobra, poza tym relatywnie tania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Właśnie chodziło mi o to żeby była tania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 U mnei w skzoel na ktoryms kompie taka jest. Powiem Ci ze jest strasznie mala. Jak dla mnie za mala, ale to moze kwestia gustu. Za taka kase to ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mysz jest strasznie badziewna. Takie rzeczy są na tyle tanie ze nonsensem jest kupowac na allegro. Jeśli chcesz cos taniego to leć dosklepu i kupuj najprostrzego Logitecha oem. Ja shitu a4techa juz nigdy nie kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 nie wszystkie a4techy są beznadziejne ale logitechy są nie porównywalnie lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Przymiarzam się do kupna TEJ myszki co mozecie o niej powiedziec? ewentualnie czy mozecie polecić coś innego w cenie do 40 zł?? najwięcej gram w gry RPG, więc chyba nie potrzebuje jakiejś ekstra myszki. Do tej pory używałem takiej ale zaczął mi kursor uciekać lub przemieszcza sie sam gdy wogole nie ruszam myszki co jest strasznie wkurzające. Rozkręcałem ją ale nic nie pomogło. Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 lo jezu, kumpel mial takiego creativa, porazka do kwadratu. Nie wiadomo jak ją trzymac, nie da jej podniesc dlonią do góry bo sie wyslizguje, a kursor i tak ucieka. Logitechy optyczne sie zaczynają od 40zł a czujniki mają super (nie wiem czy wszystkie modele). Kolega ma taką tanią oemową i chodzbym nie wiem jak nią machał to jest wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 logitech przetrwa wszystko... :wink: malowałem ją, rozbieałem, wymieniłem diodę na niebieską, rzucałem po ścianach , napierdzielałem nią w biurko z nerwów - i co? = chodzi bez mrugnięcia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Coś takiego styknie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 bardziej niż creative Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Coś 1382708[/snapback] Myśle że tak ale według mnie to lipna jakaś jest nie wiem czemu????? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Według mnie to najlepsze myszki do codziennego użytku robi Trust. Sam posiadam już którąś z kolei (nie ze względu na to, że się psują :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Według mnie to najlepsze myszki do codziennego użytku robi Trust. Sam posiadam już którąś z kolei (nie ze względu na to, że się psują :) ) 1382754[/snapback] Mam teraz Trusta i musze go zmieniać :mur: Zżera 2 bateria AAA za 2.40zł jedna co dwa tygodnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Mam teraz Trusta i musze go zmieniać :mur: Zżera 2 bateria AAA za 2.40zł jedna co dwa tygodnie :mur: 1383472[/snapback] to nie lepiej sobie kupić komplet akumulatorków z ładowarką :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wole myszke bo ta mnie wnerwia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Może SWOP 80 od A4Tech jakieś 40zł. Świetnie leży w dłoni pod warunkiem, że jesteś praworęczny. Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Czyli A4Tech to jednak nie taka beznadziejna firma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Czyli A4Tech to jednak nie taka beznadziejna firma? 1383694[/snapback] No akurat ta myszka A4Techa jest bardzo udana i za taką cenę nic lepszego nie znajdziesz Masz tu jeszcze linka do recenzji myszki: http://pclab.pl/art11833.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) Własnie terz miałem polecic SWOP - 80, wiele osób ja ma i chyba jeszcze nikt nie nazekał. Pozatym mam kompa 5 lat i uzywam go naprawde duzo i u mnie jeden A4tech wytrzymał 3 lata, a obecny ma juz 2 lata i sie ma b.dobrze Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 nooo mój komplecik logitecha bezprzewodowy ma już 4lata :-) i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Mam już tego A4Techa i całkiem spoko.Nie jest to jakiś super sprzęt ale napewno jest wart swej ceny.Najbardziej podoba sie mojej mamie bo jest mała i ładnie świeci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...