hajper Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mam takie pytanko - spotkał się ktoś z wiatraczkiem 80x80x15 z diodami ? Jedyny slim, jaki znazłem był zalman zm-op1 i chyba jakiś arctic tc. Ale oba czarne. Szukałem po sklepach, po allegro i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 jakie pytanie skoro sam sie spotkałeś z takim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 "Ale oba czarne" - nie widać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 NIEDOPATRZNIE sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 80x80 są z diodami ale gorzej jeżeli ma być na 15. Szczerze to nie spotkałem się z takim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...