ampere Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam. Proszę o pomoc.Zgrałem na twardziel obraz płyty w iso który zajmuje 1.2GB.Czy jest jakiś program który może podzielić ten obraz na dwie części? Proszę o pomoc.Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 można podzielić to winrar'em na 2 pliki po 600 mb... chyba że szukasz czegoś innego to nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 powiedz co to za rodzaj obrazu ( co na nim jest ) , ale imo , najlepiej bedzie isc do kogos z nagrywara dvd i wypalic na niej , za duzo zabawy ( chyba ze to film ) bedzie z tym wszystkim < o ile wogole bedzie to mozliwe > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Do dzielenia plików polecam Total Commander'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ampere Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zrobiłem obraz płyty z grą. To dla oszczędzenia oryginału. I teraz nie wiem jak to podzielić.Podobno jest program cd-rom emulator manager ale nie mogę go znależć. Czy może ktoś coś wie na ten temat?? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 zapomnij o dzieleniu takiego obrazu , niestety jest to zabawa ( nie wiem czy wogole wykonalna ) najlepiej poszukaj kogos z dvd @NoVVy niestey to rozwiazanie powoduje ze za kazdym razem badzie musial scalac ten obraz na dysku czyli imo bezsens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 jest jakis program bo widzialem obrazy podzielone nim, tylko ze nie mam pojęcia czym to bylo zrobione. Moze jakis program do edycji obrazow ma taką opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiao Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) lol, wrzuc to do Alcohol120% i normalnie to wypal na CD, np plytka ma 700mb a jak robisz obraz to moze miec 1gb ale i tak normalnie to nagrasz na 700mb CD chyba ze robiles obraz gry ktora byla na DVD to juz inn bajka :] Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez xiao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Pietia(lania) napisał(a): niestey to rozwiazanie powoduje ze za kazdym razem badzie musial scalac ten obraz na dysku czyli imo bezsens 1381307[/snapback] Wiem, że nie jest to wygodne ale bez nagrywarki dvd to może być zawsze jakiś sposób na archiwizację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xiao Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ale po co ? jezeli jest to obraz z 1 CD to na 100% nagrasz to na zwykłą płytke 700MB poniewaz obraz jest zawsze wiekszy ale mimo to normalnie sie nagrywa ... zrob to bezproblemowo Aclohol120% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...