adam1706 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mam GeForce'a 2 MX 400, zauwazylem ze nie chodzi mi wiatrek na karcie, sprawdzilem napiecie w dwupinowym gniezdzie od zasilania i zgadza sie, 12V DC. Kupilem nowy wiatraczek i dalej sie nie kreci... Jezeli ktos wie co zrobic bede ogromnie wdzieczny za rade, moze cos pocudowac z tymi dwoma zworkami ktore sa na grafie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocp Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Mam GeForce'a 2 MX 400, zauwazylem ze nie chodzi mi wiatrek na karcie, sprawdzilem napiecie w dwupinowym gniezdzie od zasilania i zgadza sie, 12V DC. Kupilem nowy wiatraczek i dalej sie nie kreci... Jezeli ktos wie co zrobic bede ogromnie wdzieczny za rade, moze cos pocudowac z tymi dwoma zworkami ktore sa na grafie?! 1381263[/snapback] Ja wymienilem wiatrak na stary z procesora, ktory podlaczylem do gniazda na plycie. Wydajnosc karty wzrosla o 16% (3DMark03) tylko dlatego ze temperatura spadla. Mozesz sprobowac zrobic to co ja. Niestety nie wiem nic nt. zworek. pzdr Michal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...