Greenday Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Witam! Tworzę właśnie ankietę. Chciałbym żeby respondenci zaznaczali odpowiedzi w specjalnych kwadracikach(kto wypełniał kiedykolwiek ankietę ten wie o co mi chodzi). Nie wiem tylko skąd mam je wziąć(w znakach specjalnych nie ma). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Nie pamiętam jak było w 1.0, ale w becie 2.0 masz np. coś takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 No wlasnie.Bede musial sciagnac 2.0 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 A windosowska tablica znakow nie wystarczy przypadkiem? Sam z niej czesto kozystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Co to jest ta tablica? Gdzie mogę ją znaleźć? Chyba, że chodzi Panu o Worda(mam Office'a 1.0).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 start-programy-akcesoria-narzedzia systemowe-tablica znakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...