Aronix Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam! Po uruchomieniu systemu wyskakuje komunikat RUNDLL o braku możliwości uruchomienia ścieżki D:\Program Files\Wild Tangent\Apss\CDA\cdaEngine0400.dll ; mam program spybot, ad-aware, przeleciałem kompa i nic, wkońcu usunąłem ten folder i plik z dodaj/usuń programy! Ale komunikat dalej wyskakuje! Jak to naprawić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Uruchom sysedit i zobacz czy tam to masz jak masz to usun odwolanie do niego, ale raczej to masz w rejestrze, odszukaj i usun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aronix Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Uruchom sysedit i zobacz czy tam to masz jak masz to usun odwolanie do niego, ale raczej to masz w rejestrze, odszukaj i usun. 1382092[/snapback] Z rejestru usunąłem i po problemie! Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...