ChomiK Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Wlasnie zamierzam sobie sprawic jakis tuner TV - byle tanio. Zauwazylem ze w sklepie stoi cosik takiego jak K-WORLD TV STATION (czy jakos tak) za 220 plnoow.Co o tym myslicie??Czy warto??Wie cos ktos na ten temat?? Zgoory dzienx za wszelkie info... Pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 ostatnio czytałem recenzje i KWORLDy okazały się najlepsze. Sam bym takiego kupił ale że mam 150 zł więc kupię Prolinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzik Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 K-World'y są dobre ,ale bardziej polecam Prolink PixelView PlayTV HD. Ma nowszy chip,wyższą rozdzielczość max. uzyskiwanego obrazu i sprzętowo redukuje przeplot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 K-World'y są dobre ,ale bardziej polecam Prolink PixelView PlayTV HD. Ma nowszy chip,wyższą rozdzielczość max. uzyskiwanego obrazu i sprzętowo redukuje przeplot. ja też bym obstawał za tym nie musi być prolink ale chodzi o nowy chip który jest znacznie leprzy, niż już trochę przestarzali poprzednicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 A co myślicie o FlyVideo 3000 z LifeView?Oprócz TV Jest Radio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 A co myślicie o FlyVideo 3000 z LifeView?Oprócz TV Jest Radio tak tylko trudno to porównać bo to są dwie różne generacje chipów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to znaczy LifeView jest na bt848? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Wlasnie zamierzam sobie sprawic jakis tuner TV - byle tanio. Zauwazylem ze w sklepie stoi cosik takiego jak K-WORLD TV STATION (czy jakos tak) za 220 plnoow.Co o tym myslicie??Czy warto??Wie cos ktos na ten temat?? Zgoory dzienx za wszelkie info... Pozdro... Mam dokladnie takiego :)) jak w podpisie bardzo sobie chwale obraz dobry i wyrazisty zrzut bardzo dobrej jakosci przy pelnej ramce . ogólnie zero z nim problemow polecam bo sam jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 A co myślicie o FlyVideo 3000 z LifeView?Oprócz TV Jest Radio tak tylko trudno to porównać bo to są dwie różne generacje chipów Tzn. który jest nowszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A co myślicie o FlyVideo 3000 z LifeView?Oprócz TV Jest Radio tak tylko trudno to porównać bo to są dwie różne generacje chipów Tzn. który jest nowszy? ten prolink HD TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...