morys Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Uzywałem czteromiesiecznej wersji testowej. Nie mozna powiedzieć że jest zły. W ostatnim mięsiącu uzywania sypał ostrzeżeniami o kończącym sie okresie a wczoraj nie zaktualizował bazy a w końcu niewiem dlaczego nastąpiło przywracanie rejestru systemu po restarcie. Problem pojawił sie w trakcie odinstalowania. Zabrał z sobą kawałek systemu. Tak jakby chciał powiedzieć "Zemną albo wogóle" Ciężko go wygrzebać w rejestrze. Pozostaił trwałe piętno na systemie. Teraz zastanawiam się czy było warto ? W tej chwili nie nogę go kupić. System chodzi już dwa lata. Problem. W trakcie uruchamiania systemu zatrzymanie i sypie w konsoli: Nie można odnależć pliku urządzenia wymaganego do uruchomienia systemu Windows lub aplikacji Windows Rejestr systemu lub plik SYSTEM.INI odwołuja sie do tego urzadzenia,który juz nie istnieje Jeżeli plik został usuniety przez przypadek,sprubuj odinstalować powiązania aplikację przy pomocy programu odinstalowującego lub instalatora programu Jezeli dalej chcesz uzywać aplikacji powiazanej z tym plikiem urzadzenia sprubuj ponownie zainstalować tą aplikację aby uzupełnić brakujący plik C:\PROGRA~1\MKS\BIN\ABTDI.UXD Naciśnij klawisz aby kontynuować Szukałem Nie mogę znależć tego pliku. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Regedit.exe Tam jest wyszukiwarka, znajdz ten wpis(szukaj tylko nazwy pliku czyli ABTDI.VXD) i skasuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morys Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Co my byśmy sobie bez ciebie poradzili sgj Dziękuję ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PecH Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) System chodzi już dwa lata. 1381942[/snapback] hmmmm.... na zdrowy rozum ja bym ten system przeinstalowal juz jakis rok temu - system zbiera smieci i najlepszym sposobem jest reinstalka Edytowane 10 Maja 2005 przez PecH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morys Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 No co ty PecH ! Smieci po prostu trzeba wywalać co jakiś czas. Utrzymuj porządek to nie będziesz musiał reintalować. I tak jak ja. Jeśli czegoś niewiem to pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...