zerk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam. Mam Bargona 2800, Epoxa 8RDA+Pro i 80 GB Samsunga. Wcześniej miałem Athlona XP 1800+ i jakiś ECS. Po wymianie procka i płyty głównej pojawiły mi się w kompie jakieś dziwne, drożniące odgłosy. Kiedy procek nie jest mocno obciążony jest to dźwięk o wysokiej częstotliwości, a gdy jest ostro obciążony słychać brzęczenie. Problemem jest to, że nie mogę tego dźwięku dokładnie zlokalizować. Myślę, że jest to albo płyta, albo dysk. Do puki nie będę miał pewności, który to element nie mogę nic reklamować. Proszę o pomoc. Może ktoś spotkał się z takim problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 kondensatory? a może możesz nagrać mp3 i wystawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 bardziej cewki szukaj bylo na forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 a może zasilka albo wentyl z tc jak małe obciążenie kręci sie wolno a jak duże to szybko??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 @Ouara LOL Widze ze masz b wielkie pojecie. Wiem ze mozna sobie posty ponabijac ale pamietaj ze nie zawsze liczy sie ilosc postow a niektorzy oceniaja po jakosci. @zerk Cewki. Koleczka z nawinietym drutem. Tlumaczac jak dla laika. Zalac kropelka lub silikonem powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...